De IJSlandbende

Nu in de bioscoop: De IJslandbende

DEEL DIT ARTIKEL Facebook
276d93
ADVERTENTIE

Maak je klaar voor een spannend avontuur met de nieuwe familiefilm De IJslandbende! Sem wil samen met zijn vrienden zijn grote droom te verwezenlijken: hij wil op expeditie naar IJsland.

In IJsland is de vader van Sem verongelukt tijdens een expeditie. Om zijn vader te eren, moet hij er nog een keer naar toe. Een ding weet hij intussen zeker. Een expeditie naar IJsland is supergevaarlijk. Het is er erg koud, de nachten zijn zeker in de winter, heel erg lang en je kan er bovendien gemakkelijk verdwalen. Ze moeten zich daarom enorm goed voorbereiden.

Met zijn beste vriend Mohamed plaatst hij een wervende advertentie om het beste expeditieteam samen te stellen. Dat wordt een club van vijf eigenzinnige jongens die elk hun eigen talent hebben. De een is superslim, de andere supersterk, iemand kan heel goed kompas lezen en weer een ander heeft een geweldig uithoudingsvermogen. Samen met al die talenten moet het lukken!

Tijdens de voorbereidingen hebben ze vooral heel veel lol en plezier. Ze fantaseren over IJsland en halen allerlei gekke streken uit. Als Stella zich aansluit bij de bende, lijkt het alsof alles helemaal uit de hand loopt. Sem krijgt het gevoel dat de bende voor hem veel belangrijker is dan voor de anderen. Hij neemt een heel gevaarlijk besluit en vertrekt alleen naar IJsland.

 

DEEL DIT ARTIKEL Facebook